Безплатна електронна библиотека

Приказки с поука: Щурецът и мравките и други приказки

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2011
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 5,87
ISBN: 9789546600080
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР:

Най-добрият Приказки с поука: Щурецът и мравките и други приказки pdf, който ще намерите тук

Описание:

Приказките и басните в тази книжка са преразказани на достъпен за най-малките читатели и слушатели език. В края на всяка една от тях е изведена основната поука от разказаната история. Много често съдържанието на една басня, събрано в едно едничко изречение, се превръща в пословица, затова на последната страница на книжката децата ще открият някои от най-хубавите български народни пословици.

...Й; 70 приказки с поука - кн ... Приказки с поука: Щурецът и мравките и други приказки ... . 8: Щурецът и мравките ... ПРИКАЗКИ С ПОУКА - ПИТЪР ПАН ... 9786191510825: ПРИКАЗКИ С ПОУКА - АЛИ БАБА И ЧЕТИРИЙСЕТТЕ РАЗБОЙНИЦИ ... Купи книгата Моите 110 приказки с поука от - на достъпна цена. Прочетете мнения от читалите и заявете сега бързо и удобно онлайн. Вземи сега ИК Пан 52 При ... 70 приказки с поука в 10 книжки - книжка 8: Щурецът и ... ... . Вземи сега ИК Пан 52 Приказки с поука с любими приказни герои на супер цена от Хиполенд Безплатна доставка над 49.00 лв. ☎ 02 / 40 484 Приказки. Детска и младежка литература. Книги (6) Приказки. Детска и младежка литература. ... Други; Учебници и помагала ... Игри с карти ... Вход с Facebook. Потребителско име ... Искам да получавам съобщения за специални предложения, отстъпки и събития на Helikon.bg. Книжарница Хермес > В книжката са включени следните басни на Езоп: Заекът и костенурката, Лисицата и щъркелът, Лъжливото овчарче, Щурецът и мравките, Малката млекарка, Лисицата и гроздето и други приказки.

Приказки и легенди - стари книги, употребявани книги, нови книги ... Щурецът и мравките: А. Войчек ... Ако не сте съгласни с това, моля изключете бисквитките от браузъра си (с което ще ограничите ... Страхотен избор на книги Моите 110 приказки с поука на цена от 7.90 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212...