Безплатна електронна библиотека

Природата и природните феномени

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2013
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,46
ISBN: 9789546603807
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР:

Можете да изтеглите книгата Природата и природните феномени във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

- Има ли места на света, където може да се видят няколко слънца?- Как вулканите се превръщат в острови?- Кое е морето, в което човек плува без усилие?- Възможно ли е едно цвете да живее 2 000 години?- Има ли светещи гъби?- Къде се издига вулкан, висок 25 километра?Отговорите на всички тези въпроси, както и на други, свързани с природните феномени, ще намерите в "Природата и природните феномени".

...и „Каменната гъба" и „Крокодила" стават светещи атракции ... store.bg - Природата и природните феномени - книга ... ... изваяна от природата в пясъчници. Височината е 2 м, а гуглата й е с диаметър 3 м. ... на крайграничната община е ... Малко познати и любопитни факти за растителен и животински свят, необичайни случаи на нормални природни явления, за води, климат и т.н., природни чудеса, нещо като топ 10 за най-интересните фен ... Природните феномени „Каменната гъба" и „Крокодила" стават ... ... .н., природни чудеса, нещо като топ 10 за най-интересните феномени Книжарница Хермес > - Има ли места на света, където може да се видят няколко слънца? - Как вулканите се превръщат в острови? - Кое е морето, в което човек плува без усилие? - Възможно ли е едно цвете да живее 2 000 години?

Природните катастрофи ще ви припомнят, че вие не можете да пренебрегвате своята планета и факта, че сте част от природата. Природата е приток на енергия и надежда. Тя ни заобикаля на всякъде и ни дарява с радост и одухотворение. Купи онлайн Природата и природните феномени - колектив за 17,90 лв. от Galaxy.bg 15 снимки на приро...