Безплатна електронна библиотека

Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия - Д-р Макс Герсон

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2016
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 5,73
ISBN: 9789544747190
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Д-р Макс Герсон

Д-р Макс Герсон книги Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

През 1958 г. след тридесет години на клинични експерименти д-р Макс Герсон публикува монографичната си медицинска разработка Ракова терапия: Резултатите от 50 клинични случая.Това е най-пълната и подробна книга, разясняваща основните положения относно Герсон терапията. На страниците є авторът обрисува пътя на своите научни търсения, споделя важността на своите възгледи болният организъм да се разглежда в неговата цялост, а да не се съсредоточава терапевтичното внимание само и единствено върху заболелия орган. Той описва необходимостта от правилна и ефективна чернодробна функция, както и от здрав черен дроб за цялостния здравословен метаболизъм на човека. Обяснява как терапията, прочиствайки организма от натрупаните вредни вещества и отрови, реактивира собствените му лечебни механизми при хронични дегенеративни заболявания.Книгата включва подробно обяснение на теорията на д-р Макс Герсон, подкрепено с научни изследвания от неговото време, които той е подбрал в потвърждение на своите изследвания и възгледи, както и описания за практическото приложение на терапията.В потвърждение на изложените от автора тези са представени и петдесет документирани клинични случая на заболели от рак пациенти, проследени по време на престоя им в Клиниката на д-р Макс Герсон, а редица от тях и във времето след изписването им.В допълнително приложение е представена и модифицирана версия на Герсон терапията за прилагане при незлокачествени заболявания или за превантивни цели.

...ка може да се ликува. от Dani_11 | 12 ... Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна ... ... .06.2018 13:20 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ представена от д-р Иван Маслев За първи път в световната практика - комбинирано лечение с използването на „Инсулин потенцирана терапия" и „Биомагнитна ... Подробно за честите и главни симптоми на все по-популярния рак на белия дроб, неговите стадии, официално лечение, класификация, диагностика и причини. Само в Лекар.БГ - най-изчерпат ... 《Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна ... ... . Само в Лекар.БГ - най-изчерпателната и вършеща работа статия! Сега е изобретил начин за лечение на рак чрез открита от него отвара. Сам стигнал до разкриването на ефекта от билковата смес, докато изследвал причините и начините за лечение на косопада.