Безплатна електронна библиотека

Халюцинации от умора Т.1 - Любомир Левчев

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2005
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,8
ISBN: 9547396439
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Любомир Левчев

Насладете се да четете Халюцинации от умора Т.1 Любомир Левчев epub книги безплатно

Описание:

Hиe сe отдавамe eдноврeмeннона двe болкивсeмогъщи.Hиe искамe свeтът да сe промeняи да си оставаeдин и същи.Затоваатакувамe старотос пeсни,багeрии бeзсърдeчиe.А сътворeното от нас -вярвамe -трябва да останe вeчно...Hяма такава вeчност!И това e добрe.Крадцитe на огън нe са сeсвършили!...А който нe e готов да умрe -той вeчe e мъртъв.

...рекомерната умора е един от най-честите рискови фактори за инцидентите на пътя и на работното място ... Защо халюцинираме? | Rozali.com ... . Дали сме станали жертва на умората ще ни помогне да разберем списъка със симптоми по-долу. Какво е Синдром на хроничната умора, как да познаем това заболяване и как да се справим. Разберете кои са симптомите на Синдрома на хронична умора и можете ли да се предпазите. Синдром на ... 【Халюцинации от умора Т.1】 Захарий Стоянов • Цена | Ciela.com ... . Разберете кои са симптомите на Синдрома на хронична умора и можете ли да се предпазите. Синдром на хроничната умора - какво да ... Сред по-младите хора, които страдат от синдрома на хроничната умора, това състояние е известно като синдром на изчерпването, или вurnout, както е модерно да се нарича. Хроничната умора е често срещано оплакване.То бива осъзнато, описвано като липса на тонус, изтощение, но друг път се споменава само като наличие на безсилие и сънливост, въпреки желанието да се отхвърлят повече задачи. Много често зрителните халюцинации на фона на леко помрачено (съноподобно) съзнание са проява на органично-мозъчни заболявания, както и на телесни - сърдечносъдови, стомашно-чревни ... Симптомите на хроничната умора всъщност са известни на всички: бърза уморяемост, проблеми с паметта, изнервеност, сънливост през деня, безсъние през нощта. Халюцинации. Този симптом не винаги се проваля, но често може да се забележи, ако човек е бил ухапан от кърлеж от дълго време. Болният започва да страни от хората, изпитва постоянна умора и неоправдани страхове ... се съпровожда с халюцинации и налудничавост.

Предишни изследвания показват, че вирусът на ... Постоянната умора и отпадналост възникват тогава, когато се борим или бягаме от живота. Опитваме се да се разсеяме от даден аспект на реалността, който не ни харесва. Топлинната умора идва от високите температури, влажността и горещото слънце. Симптомите са: почти пълната загуба на енергия, гореща кожа, виене на свят, течене на носа и невъзможност за ядене. Описание. Разказите и есетата в „Шумки от габър" ни напомнят гравюри върху дърво: под резеца на Хайтов избива на повърхността не само „звученето" на дървото, но той продължава своята работа и по-нататък, в ... Хроничната умора може да засегне хората независимо от тяхната възраст, пол и социално положение. Според статистиката cfs се открива при 40 от 100 000 пациенти с диагноза неврастения. Като цяло, умора трябва да се разграничава от клинично сънливост и се счита, че като съ...